Welcome to Villa Balea

banner-image

Villkor

Home > Villkor

Villkor villan/ villaplan och studio

Bokning
Minimum 7 dagar, veckovis bokning. Bytesdag fredagar, om vi inte har överenskommit något annat( vi anpassar oss efter era flyg).

Antal personer
Priset är för högst 7 +1 personer (finns 7 vuxensängar och 1 barn/ spjälsäng)  i Villan och 2 personer i Studion/ Penthouse.

Ingår i pris ( se priser)
Normal användning* av el, pool, vatten, luftkonditionering, värme och gasol. Ingår även larm, utrustning för kök, utemöbler, utedusch. Wifi trådlöst internet. InkJet printer i varje lägenhet. TV med nordiska satellitkanaler samt alla lokala spanska kanaler. Det ingår täcke, kudde och filt per person och uthyrningstillfälle.

*På grund av den ökande begäran att spara vatten och miljön i Spanien, slösa inte bort onödigt vatten.

Slutsstädning
Städservice med städning av alla rum och våtutrymmen, utomhus, diskning, plocka upp skräp inne huset och uteområden. 105 Euro Villan och 55 Euro Studion. Städning för hela huset- när ni hyr Villa och studio tillsammans 135 euro.

Lakansset och handdukar ( 2 handdukar – 1 liten och 1 stor och 1 badhandduk) 12 euro/ person

Villkor bokning

Bokning:  Om ni vill boka hör av er till mig  villabalea.com eller eva.oscarsson@daylightholidayhomes.se

Ni betalar in ett förskott för att bekräfta er bokning – 30% på det totala hyresbeloppet.  Ni registrerar ett kort i er bokning som vi drar ifrån. Om ni vill betala till vårt bankkonto hör av er. Vi skickar ett kvitto/bekräftelse på alla betalningar.

Om något oförutsett skulle hända utanför er kontroll, sjukdom eller liknande så är vi naturligtvis beredda att diskutera retur av en del av förskottet.

Ni ska betala resterande del bokningen senast 8 veckor innan incheckning, då betalar ni även in depositionen på 265 Euro, som vi betalar tillbaka till ert bankkonto när vi vet att alla nycklar är återlämnade och huset är återlämnat i ursprungligt skick.

I god tid före betalningarna  skickar vi er en faktura med svenskt kontonummer för inbetalning. Efter mottagen betalning kommer vi att skicka ett kvitto på detta. Vi skickar er även det hyreskontrakt, som ska skrivas på vid incheckning. Vi kommer skicka en beskrivning på huset och hur allt fungerar.