Welcome to Villa Balea

banner-image

Tjänster & Co

Home > Tjänster&Co Menu > Tjänster & Co

Tjänster & Co är för grupper och företag men också vänner som vill resa tillsammans. Vi hjälper till med allt ifrån tips och kontakter till att lägga upp skräddarsydda arrangemang.

Coworking är ett arbetssätt som utvecklas i urbana miljöer. Men behovet att träffas och arbeta tillsammans finns även på landsbygden eller bland företag som finns utspridda på orter. Dagens digitala samarbete gör det möjligt att ha möten on-line. Du bor i Göteborg men din samarbetspartner sitter kanske i Kalmar. Online-möten är på många sätt effektiva ofta tråkigare. Många företagare längtar ibland bort från vardagen till en trivsam gemenskap. Att träffa personer som vill en väl, som ger energi, lyssnar på ideér och hjälper till.

Under några år har företag i nätverket GoNatureTrip träffats under konceptet “arbetskamrat för en vecka” i Villa Balea. Det är viktigt att a sig tiden att utveckla, hinna fundera på en idé eller i lugn och ro arbeta med en text eller en hemsida.

Bon Food Trip ger möjligheten att kombinera coworking eller studieresa med att äta gott. Eller så är ni ute efter en träningsresa som tillåter att njuta av mat. Vad är några extra kalorier om maten är ren, matupplevelse utsökt och möjligheten att lära sig mer om ett lands matkultur?

Gemensamt med uppläggen är att innovation och kreativitet trivs i miljöer där vi kan testa något nytt, får hjälp, känner oss omhändertagna och utvilade. Som bonus får vi utforska den lokala matkulturen, plocka frukter direkt från träden och lära oss mer om den spanska maten.

Lär mer om Coworking Balea och Bon Food Trip.

Aktiv outdoor i Rojales. Ciudad Quesada ligger i kommunen Rojales som är en by som sakta men säkert har växt till en ort. Kommunen har satsat på att bygga upp sportanläggningar både i Ciudad Quesada och i Rojales. Allt är nära och det finns goda möjligheter att bygga upp en aktiv semester för dig och dina vänner. Kanske du vill resa med dina barn och deras kompisar. Gå ut i solen och spela basket, fotboll, boule eller spela tennis. Hyr en cykel, landsväg eller MTB och utforska landsbygden och kullarna mellan Ciudad Quesada och stranden i Guardamar. Spelar golf eller gå till ett gym och träna ett crossfit pass. Vill du veta mer läs mer om Sport & Co, den aktiva utomhussemestern där ni hittar på något nytt och motionerar varje dag.